CLUB ON TOUR

Op zaterdag 21 oktober vanaf 09.00 uur organiseerd Jannie een Paddenstoelen-/Herfstwandeling. Wil je hieraan deelnemen, meld je dan voor 19 oktober aan bij Jannie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woensdag 25 oktober zal Jan Tuinman tussen 19.00 en 19.45 uur een presentatie geven van de trip die Jan met enkele FCV leden in Duitsland hebben gemaakt.

Een ieder die daarin geintreseerd is, is van harte welkom.

"Nieuwe uitstraling website"

Op woensdag 25 oktober om 20.00 uur zal Aad onze vernieuwde website openen, dus probeer allemaal aanwezig te zijn.