ING Velp

De Fotoclub krijgt van de ING-bank in Velp in de Hoofdstraat de gelegenheid om in de hal gebruik te maken van een ruimte om reclame te maken voor de club. We hebben daarvoor een lijst gemaakt met twee foto’s van leden met een uitnodiging voor belangstellenden om kennis te komen maken met de FCV.

Lees dit als je topfoto's wilt maken

Dit is de titel van een handig en prettig leesbaar boek met veel tips. Een van de citaten uit dit boek is: “Geweldige foto’s maken heeft minder te maken met technische kennis en veel meer met een goed gebruik van het waardevolste onderdeel van je uitrusting: je ogen.
Maar het is natuurlijk ook fijn om daarbij over een goede camera te beschikken.
Het boek is geschreven door Henry Carroll en het is een echte aanrader!