Foto van het jaar 2019

De foto van het jaar 2019 is gewonnen door Ruud Reddingius.

Klik hier voor de presentatie.

10 jaar Fotoclub Velp

Fotoclub Velp bestaat 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd een wedstrijd uitgeschreven. Klik hier voor een selectie van de inzendingen.

Schrijven met licht

Dinsdagavond 4 december zijn een aantal fotoclubleden ’s avonds bezig geweest met licht schrijven. Eerste locatie van deze bijzondere vorm van fotografie was in de buurt van kasteel Biljoen. Daarna was de bestemming station Dieren en omgeving.
De mistige avond droeg mee aan sfeervolle foto’s. Het resultaat is hier te zien.