Actie Fotoclub Velp

Profiteer van twee maanden gratis lidmaatschap van Fotoclub Velp!
Als je nu lid wordt gaat de contributie pas per 1 januari 2020 in.

10 jaar Fotoclub Velp

Fotoclub Velp bestaat 10 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd een wedstrijd uitgeschreven. Klik hier voor een selectie van de inzendingen.

Fototentoonstelling De Mix ‘Stilte’

Tot 8 december is in de Eusebiuskerk in Arnhem een fototentoonstelling ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem. De Arnhemse fotograaf Suzanne Valkenburg vertaalt in de fototentoonstelling De Mix 'Stilte' historische beelden naar de huidige tijd.
De historische foto’s uit deze fototentoonstelling zijn van Pieter de Booys, die de stad fotografeerde tijdens de evacuatie van Arnhem en de jaren erna, waarin het gewone leven weer op gang kwam.