‘Mens en Werk’

Het is de bedoeling dat Fotoclub Velp tijdens het weekend van 19 en 21 september gaat exposeren in het Dorpshuis in Rheden. De expositie heeft als thema ‘Mens en Werk’, een onderwerp met ruime mogelijkheden. Je hoeft het niet ver te zoeken want overal om je heen wordt gewerkt. Uit eigen ervaring blijkt vaak dat mensen geen bezwaar hebben en vinden ze het zelfs leuk om gefotografeerd te worden tijdens hun werk. Je moet dan wel opletten dat het geen geposeerde foto wordt, hoewel dat soms ook een geslaagde foto kan opleveren. Benieuwd wat het wordt? Wij als leden ook!

Corona

Er zijn al een tijdje geen clubavonden meer vanwege de coronamaatregelen. Jammer, elkaar niet meer ontmoeten en niet meer elkaars werk bekijken en bespreken. Gelukkig is het wel mogelijk om te blijven fotograferen. Bij Fotoclub Velp worden de leden uitgedaagd om elke dag een foto te maken en deze op de website van de fotoclub te plaatsen. Met de bedoeling elkaar te laten zien hoe men deze tijd ervaart en door onderling (digitaal) contact verbonden te blijven.

Bekijk voor de resultaten het fotoalbum!