Bijeenkomst
Woensdag 30 September 2020, 20:00 - 22:15

Foto van de maand bespreken. (Typisch Nederlands)

Aankondiging + uitleg Club on tour Biotopwildpark Anholter Schweiz (Willem Seinhorst)

Uitleg over Jaaropdracht voor alle leden: Serie van 5 foto’s.Zie:*)

Fotobespreking Vrij werk ( inleverdatum uiterlijk ma. 28 sept)

?*Jaaropdracht - Serie van 5 foto's

De bedoeling is om een samenhangende serie van 5 foto's te maken. De foto's zijn met elkaar verbonden door een zelfgekozen thema bijvoorbeeld uit de keuzelijst, (zie onderstaande lijst).

Het onderwerp of onderwerpen mag je zelf bepalen als het maar een samenhangende serie wordt zoals je dat ook voor een expositie zou doen. Aan het eind van het clubjaar ergens in juni 2021 is de presentatie van de fotoserie. Je kunt een proefserie of een deel hiervan op de club tonen tijdens enkele hiervoor in de agenda geplande momenten om tips te krijgen om de serie te verbeteren. Voor elk jaar is het weer een mooie uitdaging om er iets goeds van te maken.

Suggesties voor het geval je zelf niet op een idee komt:

Schoonheid

Verleden