Bijeenkomst 16 september 2020

Vanavond beginnen we met vrije fotografie in de Velperwaarden. Om 19.30 uur is het startpunt bij gemaal De Volharding.

De zonsondergang is deze avond om 19.51 uur, erg veel tijd is er niet maar toch genoeg om een aantal foto’s te maken van het landschap, wielrenners en elkaar.

We zijn met elf personen waarvan er vier niet meegaan naar het Sem Café waar we op de meegenomen laptops de foto’s gaan bewerken.

De bedoeling is om elkaar daarbij met eventuele problemen te helpen.

Wij hebben met zeven personen de ruimte maar missen toch in deze coronatijd onze medeleden.