Bijeenkomst 17 april 2019

Hoofdonderwerp van de avond was de bewerking van foto’s. Cor Buser had een aantal leden een foto toegestuurd met de vraag deze te willen bewerken op een willekeurige manier, puur op basis van persoonlijke smaak. De originele foto was van Tineke Poelman. De 5 aangeschreven leden hadden de foto’s weer ingeleverd. Het was zeer interessant om te zien wat de verschillende resultaten waren. Cor gaf uiteraard commentaar, maar er waren ook veel opmerkingen van andere leden en de bewerker zelf. Heel leerzaam.

Na de pauze werd een groot aantal ingezonden foto’s besproken. Het aanbod was weer zeer divers.

Rob Weenink