Bijeenkomst 2 september 2020

Na een half jaar zijn we weer voor het eerst bijeen gekomen in het Sem Café. Het was een klein gezelschap van slechts 10 leden. Een aantal was verhinderd of durfde het nog niet aan.

Rick presenteerde de vakantiefoto’s die ingezonden waren. Linda had van de enquêtes een overzicht gemaakt en lichtte dit toe. Het is de bedoeling om vraag en aanbod van fotografiekennis onderling te matchen. De opzet van ‘Foto van de Maand’ verandert.  De foto's worden weer besproken op de clubavonden. Alle inzendingen worden dan als een slideshow op de voorpagina van de website geplaatst. Aan het einde van de maand gaan ze naar het album en zal het nieuwe maandthema weer te zien zijn. Verwacht en gehoopt wordt dat de workshop flitsen door Cor Buser, Ben Fienieg en Dick Pitlo alsnog door zal gaan.