Bijeenkomst 3 april 2019

Deze bijeenkomst viel samen met de bespreking van de RDF in Lunteren. Er waren 7 leden van FCV aanwezig bij deze bespreking.
De thuisblijvers moesten gaan fotograferen langs het spoor. De 11 aanwezige leden kregen de opdracht om bij twee overgangen (bij Lidl en bij Sem café) te gaan fotograferen met het thema ‘BEWEGING’. De weersomstandigheden waren goed en de locatie was ook goed. In de periode dat er gefotografeerd kon worden kwamen er 6 treinen langs. Ook werden scooters, fietsers en auto’s gefotografeerd.
Na het fotograferen werden de foto’s besproken door Cor Buser.
De leden vonden dat zo’n sessie zinvol was en voor herhaling vatbaar.

Dirk