Bijeenkomst 4 maart 2020

Tijdens het eerste deel van de avond vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats in aanwezigheid van 18 leden. Daarna werden de foto’s van de maand met het thema ‘Wat is dit?’ getoond. De foto van Aad , een vaatdoekje, werd de favoriet. Ook wat nu eigenlijk op de andere foto’s was te zien werd onthuld en dat was soms heel verrassend. Na de pauze verwelkomden wij Cor Buser en Ben Fienieg, twee oude bekenden. Samen met Dick Pitlo organiseren zij een workshop ‘Werken met losse flitser’. Zij gaven een theoretische uitleg over hoe dit werkt. Het is voor de leden mogelijk om zich aan te melden voor drie groepen van vier personen. Zij gaan hier dan op een later tijdstip in de praktijk mee aan het werk.