Bijeenkomst 5 februari 2020

Vanavond waren behalve Yvonne en Rick alle clubleden aanwezig en werd Rubina Mosselman als nieuw lid verwelkomd. Het was een gevuld programma waarbij Rick’s aandeel hierin goed werd opgevangen door medeleden van de club. Begonnen werd met de verkiezing van de foto van de maand ‘nieuwe stijl’. De opdracht was het maken van een ansichtkaart. Na een paar stemrondes viel de keuze op de ansichtkaart, zgn. vanuit het Openluchtmuseum Arnhem, gemaakt door Thea Zonnenberg. Daarna werden de ingezonden  foto’s voor februari getoond met als onderwerp ‘wat is dit?’ Dit waren pas twee foto’s maar het worden er ongetwijfeld meer.

Linda deelde een aantal foto’s uit die in groepjes werden besproken. Het is interessant om de verschillende meningen te horen, hoewel er ook vaak meningen overeen kwamen.

Ben S. lichtte het werken aan de toekomstige expositie met het thema ‘Mens en Werk’ toe. De expositiecommissie wil graag zoveel mogelijk foto’s toegestuurd krijgen met dit thema zodat er ruime keuze is. Als laatste deel van het programma werd het vrije werk door Jan T. gepresenteerd en besproken.