FOTOCLUB VELP

Bijeenkomst 8 januari 2020

Bijeenkomst 8 januari 2020

Op deze eerste clubavond in het nieuwe jaar werd de ‘Foto van het Jaar 2019’ bekendgemaakt door twee juryleden van Fotokring De Liemers, Aad Slingerland en Ton Nijhuis. De keuze moest worden gemaakt uit 22 inzendingen die afgedrukt en voorzien van een passe-partout werden gepresenteerd. De digitale foto’s waren ruim van tevoren toegestuurd zodat de juryleden zich goed konden voorbereiden. Dat zij dit hadden gedaan bleek uit hun beider beschouwing die bij elke foto werd gegeven. De uiteindelijke keuze viel op vier foto’s met als winnaar de foto van Ruud Reddingius.

Rob Weenink en Cor Buser die de club helaas hebben verlaten werden vervolgens door de voorzitter bedankt voor hun inzet. Cor zien we nog wel af en toe terug met zijn kennis van fotobewerking. Het Sem Café zorgde voor de hapjes en drankjes die er op zo’n avond bij horen. Kortom, het was een geslaagde bijeenkomst.

Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto,
microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Copyright 2015. Fotoclub Velp