Expositie Oog en Optiek

In het kader van Club on Tour zijn zaterdag 20 april 6 van onze leden, een ieder op zijn eigen manier, naar de expositie van fotoclub Oog en Optiek uit Lunteren geweest.

Aangekomen op het parkeerterrein van 'De Lunterse Boer' zijn wij gezamenlijk door het bos naar 'Uitkijktoren De Koepel' gelopen. Daar aangekomen werden wij onthaald door een charmante dame die ons de geschiedenis van de toren en het omliggend bos begon te vertellen. Een interessant verhaal. In 1962 kreeg de architect ir. J.W. Dinger, zoon van de in 1946 overleden Lunterse notaris R. Dinger, opdracht er twee verdiepingen tussen te zetten. In 1968 kreeg de toren zijn huidige hoogte.

De expositie van 'Oog en Optiek' was een interessante en mooie expositie. Ik denk dat er wel 30 foto’s hingen in verschillende grootte van lijsten.
Na ruim een uur in de Koepel rond te hebben gelopen zijn wij, in het huis naast De Koepel, een kopje koffie of een ijsje gaan gebruiken.

Rick, Cor B., Jan vW., Yolanda, Dick en Dirk vonden het een interessante Club on Tour. Het blijkt ook dat de leden op deze manier elkaar beter zijn gaan leren kennen en dat is ook interessant.

Gr. Dirk