FOTOCLUB VELP

FCV bij de Oversteek te Nijmegen

Zondagmiddag 13 december verzamelden zich een aantal clubleden bij van der Valk in Lent. Gezamenlijk togen we met de auto’s op gepaste afstand in colonne over de Waalbrug naar de zuidzijde te Nijmegen. 

De auto’s konden welhaast onder de brug worden geparkeerd.

Met zicht op de onderzijde en de zijkant van de brug en de stromende Waal met diverse passerende vrachtschepen schoten we architectonische foto’s, af en toe opgeschrikt door knallend vuurwerk van lokale terroristjes. 

Er is een trappencomplex, dat wat Escheriaans aandoet en uitkomt op de brug bij de stalen overspanning. Aldaar veel foto’s geschoten.

Daarna zijn we naar een vervallen parkeerplek van een oude fabriek gegaan. Daar veel muren met graffiti geschoten. 

Het begon intussen wat te schemeren en tijdens het blauwe uurtje liepen we tussen vervallen fabriekspanden die creatief waren omgetoverd tot hippie achtige winkeltjes waar wat snacks en drankjes werden verkocht. 

Intussen was het echt donker geworden en fotografeerden we met sluitertijden in de buurt van 1/15 seconde. Na in totaal zo’n 2 uren struinen namen we afscheid en togen wij weer naar huis.

Ben Schadron.

 

 

Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto,
microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Copyright 2015. Fotoclub Velp