FOTOCLUB VELP

Hondenfotografie

Op zaterdagochtend 17 oktober waren 9 clubleden aanwezig in een weiland ter hoogte van bedrijventerrein IJsseloord II in Arnhem. Het gezelschap deze ochtend bestond ook uit een aantal grote en kleine honden met hun eigenaren. Het initiatief voor deze Club on Tour ‘hondenfotografie’ kwam van Rubina, zelf een enthousiaste  hondenliefhebster.

De bedoeling was om honden in beweging in beeld te krijgen. Rennend achter de bal, soms springend of speurend naar brokjes. Een hele uitdaging om dit voor elkaar te krijgen.

De beste positie van de fotograaf voor een geslaagde hondenfoto is liggend. Dit hadden we gezien op een instructiefilm tijdens de clubavond.  Dus lagen we met z’n allen geregeld plat op de buik in het pas gemaaide gras onze fotomodellen te fotograferen. Rubina had alles prima geregeld en zelfs voor koffie met wat erbij gezorgd. Het was een geslaagde ochtend met dank aan Rubina, de honden en hun baasjes.

 Jannie de Jong

 

 

  

Op het beeldmateriaal van deze website rust copyright en niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto,
microfilm, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Copyright 2015. Fotoclub Velp