Algemene informatie

Fotoclub Velp is opgericht in 2009 en in 2015 een officiele vereniging geworden.

De club streeft naar maximaal 35 leden. Bij het bereiken van dit maximum, wordt een ledenstop ingevoerd.
Nieuwe leden kunnen dan op een wachtlijst worden geplaatst.

• Je maakt heel veel foto’s, maar wat doe je ermee?
  • In een fotoclub kun je, je foto’s delen met mede clubgenoten.
  • Bij Fotoclub Velp doe je dat met gelijkgestemde.
  • Binnen de club zijn beginnende en ervaren fotografen allemaal bezig met het streven naar verbetering van hun foto’s.
  • Het bespreken van foto’s, gezamenlijk fotograferen en het uitwisselen van kennis hebben de prioriteit.
  • Heb je idee om ook lid te worden van zo’n club, kom dan eens, vrijblijvend, één of twee clubavonden bijwonen.

Bestuursleden
Voorzitter: Rick Bremer
Secretaris: Jannie de Jong
Penningmeester: Linda Haaisma

Webbeheerder: Jan Tuinman

Wij komen om de 14 dagen op woensdagavond bijeen voor diverse activiteiten.
Ons onderkomen is in:

SEM Café
Noorder Parallelweg 25
6881 RV Velp

Voor meer informatie of aanmelden als lid stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.